DVR Chatter

Discussing the DCT-6412, Home Theater Devices, Entertainment, Celebrity and the Cable Industry. Not affiliated with any Cable Company, Hardware Manufacturer or Software Developer.



You are not logged in.

-->

#1 08-13-2006 9:58:01 AM

navsu
New member
Registered: 08-12-2006
Posts: 4
PM

little help

I am trying to hook a new box. #3412/2305.  The installer left one that didnt have an hdmi out.  They gave me this curent box at the billing office. but, when I try hooking it up to my pioneer FXD1 monitor nothing is getting through. I get diagnostics...epoo... thats it.  oob status...75.25MHz no no no SNR00.0 INvalid...AGC:00% INVALI

    Any help will be welcome

Navsu

Offline

 

#2 08-13-2006 10:02:23 AM

andyross
Charter Member
From: Schaumburg, IL
Registered: 02-14-2005
Posts: 597
PM  Website

Re: little help

You do have the cable connected to the RF IN jack (farthest left when looking at it from the back), and not RF OUT?

You did verify that the cable connected is the one coming FROM the cable system, and not one going to a TV or whatever?

Did you try another cable?

If nothing still works, then you may need to get it exchanged, or have them come out and verify the connections and box.


Sony KV-30XBR910, Sony STR-DB930, Sony DVP-NS55P, JVC HR-S3800U, Motorola DCT-6412, Sony KV-13FS100, OneForAll URC-8910.
Andy's UnEmpty Web Page
How to use a Motorola DVR

Offline

 

#3 08-13-2006 11:05:18 AM

navsu
New member
Registered: 08-12-2006
Posts: 4
PM

Re: little help

Thank you,

   I tried  I am gettimg a signal but nothing is coming through the box in the way of a picture etc, Thank you for the link

Navsu

Offline

 

#4 08-13-2006 2:13:38 PM

Frank
DVR Chatter Honcho
From: Bucks, PA
Registered: 02-12-2005
Posts: 2881
PM  Website

Re: little help

Is it on?

Out of Band status doesn't measure the signal frequencies that would give you a picture. You want to look at In Band and also current channel status.

What output are you using?

Offline

 

#5 08-13-2006 2:43:05 PM

navsu
New member
Registered: 08-12-2006
Posts: 4
PM

Re: little help

Frank,

    Ihave tried an HDMI and I tride a gang of five rca"s(R?G?B+audio) Unless I am looking at the wrong thing It does not seem to see either tunner.  With the 6200 I was able to get avery nice looking1080i      when I went to the dvr I get nothing. NO input signal...Thanks for the input.

Navsu

Offline

 

#6 08-13-2006 4:44:22 PM

Frank
DVR Chatter Honcho
From: Bucks, PA
Registered: 02-12-2005
Posts: 2881
PM  Website

Re: little help

What kind of splitters are you using and how many prior to the line coming into the box?  What are your In Band and Current Channel status readings?   Are you getting poor SNR or a lot of errors?

Try bypassing all of your internal house wiring (as much as you can) and hooking up the unsplit line to the back of your 3412.  Then check the diagnostics.

Offline

 

#7 08-13-2006 6:35:56 PM

navsu
New member
Registered: 08-12-2006
Posts: 4
PM

Re: little help

Frank wrote:

What kind of splitters are you using and how many prior to the line coming into the box?  What are your In Band and Current Channel status readings?   Are you getting poor SNR or a lot of errors?

Try bypassing all of your internal house wiring (as much as you can) and hooking up the unsplit line to the back of your 3412.  Then check the diagnostics.

Frank.

  I finally got a picture.  in band tuner 1
                                                  mode:256qam
                                                  lk:yes    Data:yes
                                        SNR32.2    AGC:82%
5 sec error counts...un/cor0000 cor0000

inband tuner2 not available

high def ok..analog fair to poor

Iam using and HDmI cable  but I have no audio...with RCAX5 I do have audio?

Thanks for the help...Navsu



Some people know all the notes   Some people know the MUSIC...,

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson